Huis verhuren Bergen op Zoom

Huis verhuren Bergen op Zoom? Neem vandaag nog contact op met Expats Bergen op Zoom! Wij hebben ruime ervaring op de lokale woningmarkt en weten precies hoe úw woning het snelst wordt verhuurd.

Huis verhuren Bergen op Zoom: Werkwijze

Expats Bergen op Zoom zorgt voor optimale online exposure van uw woning. Wij streven om binnen een korte tijd een geschikte huurder te vinden. Deze potentiële huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract op. U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer.

Huis verhuren Bergen op Zoom: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Expats genieten een hoog inkomen en kunnen hierdoor huren in het duurdere segment. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract zijn zij in veel gevallen op zoek naar gemeubileerde, tijdelijke woningen. Uw woning komt na de verhuurperiode weer vrij voor een nieuwe verhuurperiode, verkoop of eigen gebruik.

Meer informatie over huis verhuren Bergen op Zoom via Expats Bergen op Zoom? Neem vandaag nog contact met ons op via info@expatsbergenopzoom.nl of bel 0164 – 760991!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close