Koopwoning verhuren Bergen op Zoom

Koopwoning verhuren Bergen op Zoom? U bent hiervoor ook aan het juiste adres bij Expats Bergen op Zoom! Een koopwoning verhuren is voor veel mensen een fijne oplossing, bijvoorbeeld voor gezelschap of om extra inkomsten te genereren. Expats Bergen op Zoom heeft veel ervaring op het gebied van tijdelijke verhuur en onbepaalde verhuur. Deze ervaring zetten wij graag in om u te helpen met het verhuren van uw koopwoning.

Koopwoning verhuren Bergen op Zoom: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders en zoeken zij huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Expats hebben in veel gevallen een arbeidscontract voor 1 tot 3 jaar, hierdoor zoeken zij een tijdelijke woning in Nederland. Na de verhuurperiode komt u woning vrij voor verkoop, eigen gebruik of een nieuwe verhuurperiode. In veel gevallen kunt u uw meubels gewoon laten staan.

Koopwoning verhuren Bergen op Zoom: Onze Werkwijze

Expats Bergen op Zoom heeft veel ervaring met het verhuren van huizen. Naast het verhuren aan expats, kunt u ook bij ons terecht voor o.a. het verhuren van uw te koop staande woning. Uw woning wordt op diverse websites geplaatst voor woningzoekenden. Wij streven uw woning binnen korte tijd te hebben verhuurd. De potentiële huurder wordt gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast doen wij een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een degelijk huurcontract voor u op.

Direct uw koopwoning verhuren Bergen op Zoom via Expats Bergen op Zoom? Neem vandaag nog contact op via info@expatsbergenopzoom.nl of bel 0164 – 760991!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close