Leegstandswet Bergen op Zoom

Informatie over Leegstandswet Bergen op Zoom vindt u ook op Expats Bergen op Zoom. Als het wat langer duurt voordat u uw woning heeft verkocht, kunnen dubbele lasten erg lastig zijn op te brengen. Een uitkomst is dan verhuren via de Leegstandswet. Uw woning blijft dan gewoon te koop staan, terwijl u huurinkomsten ontvangt. Andere voordelen zijn dat uw woning niet leeg staat en hierdoor minder gevoelig is voor vandalisme en dat u beperkte huurbescherming dient te garanderen. Als de woning is verkocht is het gemakkelijker de huurder te laten vertrekken.

Leegstandswet Bergen op Zoom: Werkwijze

Expats Bergen op Zoom zorgt voor een gescreende huurder, zo kunt u zonder zorgen uw woning verhuren. Ook stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Door middel van actieve online marketing en onze connecties met bedrijven vinden wij binnen korte tijd een expat-huurder voor uw woning. Omdat expats tijdelijke huurwoningen zoeken, zijn zij erg geschikt voor woningen die verhuurd worden via de Leegstandswet. Voor een geheel zorgeloze verhuurperiode kunt u kiezen voor vastgoedbeheer van Expats Bergen op Zoom.

Meer informatie over leegstandswet Bergen op Zoom van Expats Bergen op Zoom? Neem contact met ons op via 0164 – 760991 of mail naar info@expatsbergenopzoom.nl!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close